Korpsets styre består av følgende personer:

  • Terje Adolfsen (leder)
  • Line Langnes (nestleder, korpsleder aspirantkorps, korpsleder hovedkorps)
  • Tone Wernersen (Sekretær)
  • Kamilla Hoem (kasserer, korpsleder juniorkorps)
  • Line Iren Øraas (korpsleder aspirantkorps 2016)
  • Cristell Solberg (vara styremedlem)

 

Nærmere presentasjon av styreleder, korpsledere og korpsets dirigent

Leder Terje Adolfsen

Terje er en kjent person i korpsmiljøet i Fredrikstad. Terje spiller både klarinett og saksofon og har vært aktiv korpsmusikant siden 1977. Han begynte sin korpskarriere i Fredrikstad guttemusikkorps (Guttemusikken) og spiller nå i både Lisleby Musikkorps og Fredrikstad Storband. Terje har vært med i styret i Lisleby Musikkorps i 20 år, og han er nå leder i korpset. I tillegg er han musikkleder i Østre Fredrikstad skolekorps. Med et så stort korpsengasjement er det ikke rart at hele familien til Terje er bitt av korpsbasillen; han har barn som spiller i Østre Fredrikstad skolekorps og er gift med Ann Kristin Adolfsen, som både er leder i Østre Fredrikstad skolekorps og i NMF Østfold. Nøkleby Skolekorps er svært glade for å ha en så erfaren person som korpsets leder. Er det noen som kan korps, så er det Terje! Terje har vært leder for Nøkleby Skolekorps siden 17. juni 2010

Mobil:     91367812

E-post:    post@nokleby-skolekorps.no

Nestleder Line Langnes

Line har vært drilljente og tamburmajor i Ankenes skolekorps i over 10 år. Hun har også deltatt på drillinstruktørkurs i regi av NMF og var instruktør for drilltroppen til Ankenes skolekorps. Line har vært engasjert i arbeidet med Nøkleby Skolekorps siden 2009 og er mor til en av musikantene i korpset. Hun har vært korpsleder siden juni 2010. Som korpsleder er Line bindeleddet mellom foreldre og barn og korpsets styre. Korpslederen er også den som har hovedansvaret for barna når de er ute på aktiviteter. 

Mobil:    48271826

E-post:    post@nokleby-skolekorps.no

Korpsets dirigent – Ann Kristin Adolfsen
Ann Kristin har spilt saksofon i Lisleby Musikkorps siden 1989. Før det spilte hun i Trara skolekorps og Musikkforeningen Viken. Ann Kristin spiller også i en saksofonkvartett som heter Nedre Glomma saksofonensemble. I tillegg til dette har hun de siste årene drevet med en del organsisasjonsarbeid i musikkråd, korps og musikkorpsforbundet. Ann Kristin har undervist korpsmusikanter siden hun var 15-16 år, og har vært instruktør i de fleste av distriktets skolekorps (også Nøkleby). Dirigentkarrieren startet da hun i 1985, som distriktets yngste korpsdirigent, tok over Gudeberg skolekorps. Hun har også dirigert aspirantkorps i flere år i Vestre Hvaler skole og ungdomskorps.
Nøkleby Skolekorps er veldig glad for å ha en så musikalsk og dyktig dirigent som Ann Kristin i korpset vårt.
July 2019
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
< Jun Aug >
Facebook Like Box